Mega Fortune Jackpot till Norden igen!
2015-03-18
Guiness-världsrekordhållaren Mega Fortune har slagit till igen och gjort någon till miljonär! Vinsten kom ironiskt nog på fredagen den 13:e men det är först i dagarna det framkommit att det var en norsk spelare som dragit in vinsten. Den här gången var det dock ingen världsrekord-storlek på potten utan spelaren fick nöja sig med nätta €3,056,545.

Det kan ju inte bli världsrekord varje gång, det var trots allt inte mer än nio veckor sedan en svensk spelare på LeoVegas snurrade hem €5,657,495 från sin iPad, och därmed slog världsrekord för största mobilvinst någonsin. Det första världsrekordet som spelautomaten Mega Fortune slog hände i januari 2013 då en fortfarande okänd spelare kammade hem enorma €17,860,868.

Nu har jackpotten återställts till de garanterade €225,000 men redan på några dagar tickat upp till närmare €380,000. Rent statistiskt sett går jackpotten i Mega Fortune ut efter 12 veckor och 3 dagar med ett genomsnittligt värde på ungefär €4,500,000. Så håll dig borta nån månad, och spela något annat jackpottspel sålänge!

Tills Mega Fortune jackpotten hunnit växa lite kan vi rekommendera Hall of Gods, där har potten precis passerat 50 miljoner svenska kronor. Hos Mr Green hittar du både Mega Fortune och Hall of Gods så det är ett perfekt casino att spendera din tid hos. Du får just nu även en exklusiv bonus med hjälp av länken nedan som ger dig 3500 kronor och 120 gratissnurr.

Klicka här och skapa ett konto nu och börja spela om miljonerna - 20 gratissnurr väntar, utan krav på insättning så du kan titta runt lite först.


Hall of Gods

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...