Lotto-Lördag med världens största jackpott!
2016-04-09
LottoJackpott
MultiLotto har länge erbjudit ett av världens största utbud när det kommer till lotto på nätet men har nu gjort ännu fler lotterier tillgängliga för oss som är bosatta i Sverige. Till raden av världens största lottodragningar har de bland annat lagt till flera amerikanska lotterier och det italienska SuperEnalotto med dragningar på tisdag, torsdag och söndag varje vecka. SuperEna har just nu en jakckpott på 626 700 000 kronor. En skaplig slant. Totalt kan du nu spela på inte mindre än tio av världens absolut största jackpottar hos MultiLott. Det finns också ett skapligt nätcasino att tillgå medan du väntar på nästa dragning.

Är du lite av en traditionalist och tycker att Lördags lotto är det enda rätta borde du tänja lite på gränserna och räkna världens största lottodragning Powerball dit, dragningen sker trots allt bara sex timmar efter midnatt på lördag och med en jackpott på över en miljard kronor kan det vara värt att rucka lite på sina principer.

Klicka här för att komma till MultiLotto och spela Powerball om en jackpott på 1,3 miljarder kronor!

Skulle du pricka in de fem numren och "Powerbollen" kan du bege dig till "the Billionaire Shop" som du hittar under fliken "Shop" hos MultiLotto. Där hittar du allt du inte visste att du behövde till hutlösa priser. Du skulle till exempel kunna köpa 100 stucken Kenigsegg-bilar, som du kan se till höger på bilden nedan. Men så många finns det förmodligen inte på lager...

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...