Lotto för miljarder i helgen!
2015-05-15
LottoJackpott
Som du kanske vet spelas inte lotto bara i sverige. Vad du kanske inte vet är att du kan vara med i alla världens lottodragningar. Det betyder att du i helgen han vara med och spela om flera miljarder. Alla lotterier vi nämner nedan går att spela från en och samma sajt, Multilotto. Det är både enkelt och tryggt och öppnar dörren till världens absolut största jackpottar.

Första chansen till en rejäl slant är ikväll klockan 21:00 då Euro Jackpot-numren dras. Där ligger jackpotten på 845,200,000 kronor. Inte en miljard, men nästan. Det här är helgens minsta jackpott av de tre vi tänkt nämna.

Nästa pott är amerikanska Mega Millions, vars vinnande nummer dras på lördag morgon klockan 05:59 svensk tid. Du kan utläsa pottens värde i bilden som hör till den här nyheten. Alltså över en miljard kronor.

Den sista chansen att spela om nästan en miljard är på söndag morgon, också den dragningen sker klockan 05:59 då detta också är ett USA-baserat lotto. Där ligger vinstpotten just nu på 904,600,000 kronor.

Klicka här och öppna ett konto så bjuder vi på en rad i valfri dragning som du just läst om!

Det fina med Multilotto, och att spela lotto på nätet, är att du kan ha stenkoll på dina dragningar, spela bolags- och systemspel. Det går givetvis även att spela flerveckors-lotto med dina favoritnummer så du aldrig missar en dragning. Multilotto har även ett fullgott casino där du kan fördriva tiden i väntan på nästa dragning. Allt från samma konto. Det finns ingen anledning att fortsätta spela Lotto med Svenska Spel, världen ligger för dina fötter, och vinstpotter som får vår svenska lottovariant att blekna.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...