Jackpott i ovanligt men värdefullt format
2017-07-29
JackpottOmsättningslotteri
Som ni kanske sett pågår det just nu en tävling i spelet Rainbow Ryan där ett spinn när som helst kan utlösa ett pris, men det är inte det enda casinospel där du på ett lyckosamt spinn kan få lite extra klirr i kassan. "Klirr i kassan" är kanske inte rätt uttryck men "trångt i garaget" känns inte lika vedertaget.

I Play'n GOs spelautomat från några månader tillbaka, Multifruit 81, är priset som kan lösas ut faktiskt mer värt (230 000 kr) än den sammanlagda prispotten i Rainbow Ryan-tävlingen (200 000). Ett spinn med en insats på minst 5 kronor kan lösa ut jackpotten som är en cabbad Mini Cooper. Jackpotten har legat och skvalpat någonstans bakom frukterna i Multifruit 81 sedan den 19:e juni men än har ingen lyckats hitta den. Kanske kan det bli du?

Men det händer mer hos ComeOn! Spmmarlotteriet är inne på sin näst sista vecka och den här gången står en LED-TV från Samsung på spel. Allt som krävs för att vara med i dragningen (på måndag) är att omsätta 100 kronor i Aloha! Cluster Pays, Gemix, Dream Catcher, Mega Money Multiplier eller Golden Fish Tank (vår favorit bland spelen). Utöver TVn finns det 99 tröstpriser i form av kontanter eller free spins-paket. Nästa vecka samlar vi lotter till utlottningen av en bärbar Beats-högtalare.

Det ligger även flera alternativa bonusar redo när du gör din första insättning och vi kan garantera att det finns något för alla, men de olika alternativen kan du slänga ett öga på efter du klickat här och registrerat dig.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...