Hell's Kitchen slot bland NetEnts spelsläpp 2020
2020-02-27
Spelnyhet
Foto: NetEnt

År 2020 har än så länge bara börjat, men detta året har en hel del att bjuda på vad det gäller spännande spelsläpp! NetEnt ligger ju sällan på latsidan när det kommer till att leverera snygga och underhållande online slots, till spelarnas stora förtjusning, och inom kort lanseras två nya spel vid namn Hell's Kitchen slot och Street Fighter II: The World Warrior slot.

I Hell's Kitchen slot träffar vi på en mycket välkänd TV-kock vid namn Gordon Ramsey, som alltså inlett ett samarbete med NetEnt inför detta spelsläpp. Dessutom kommer många 80- och 90-talister att känna igen sig i den nya Street Fighter slot, som är en remake på det klassiska arkadspelet med samma namn.

Hell's Kitchen slot

Det är nog många som haft svårt att undgå den arga brittiska TV-kocken Gordon Ramseys personlighet under årens gång, då hans olika realityprogram där han ger sig på att rädda olika restauranger från att gå i konkurs, har gjort succé världen över sedan slutet på 90-talet.

I det här spelet kommer vi både få smaka på en snygg grafik med inslag av restaurang och mat, samt Ramseys egna slagord som han gjort sig känd för. Det här tydliga och starka temat har banat väg för en slot av hög kvalité och med en hög underhållningsfaktor. Det ska bli spännande att se slutresultatet när lanseringen äger rum senare under året!

Street Fighter II: The World Warrior slot

NetEnt har även bestämt sig för att hoppa på retro-tåget som tuffar på genom slotvärlden just nu, genom att annonsera att de kommer att släppa en slot inspirerad av ett gammalt arkadspel från början av 90-talet – Street Fighter. Men det nya namnet lyder: Street Fighter II: The World Warrior slot.

Detta nostalgidoftande casinospel innehar de åtta karraktärer som fanns med i originalspelet – E. Honda, Guile, Chun-Li, Ryu, Zangief, Ken, Blanka och Dhalsim. Dessutom har de även lagt in bossarna Vega, Balrog, M. Bison och Sagat i handlingen.

NetEnts intentioner med Street Fighter II: The World Warrior slot, är att hålla sig till originalet så mycket som möjligt och få in samma typ av känsla som finns i denna gamla favorit från spelhallen på 90-talet. För NetEnt själva är detta en dröm som går i uppfyllelse, att få arbeta med klassiska franschaiser som just Street Fighter.

Medan du väntar...

Alldeles nyligen lanserade NetEnt sloten Ocean's Treasure, där vi åter igen träffar på sjömonstret ”The Kraken” på havets djup. Spelet utspelar sig i den sjunkna staden Atlantis och är en slot med 5 hjul och tre rader. Dessutom finns det en hel del bonusfunktioner som exempelvis Free Spins, Stacked Wilds och en Level Multiplier som verkligen kan sätta fart på vinsterna! Den kan vara värt att kolla in medan du väntar på årets kommande släpp.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...