Gratisspinn och fina priser med SverigeKronan
2016-02-09
InsättningslotteriFree spins utan omsättningskrav
Igår drog SverigeKronan igång sin tredje raka kampanjvecka. De två föregående veckorna har 320 000 respektive 300 000 kronor delats ut i kontanter, och en massa gratisspinn i Guns N' Roses videoslot. Den här veckan är prispotten aningen mindre men ändå helt klart trevlig. Förstapriset i veckans tävling med kärlekstema är en iPhone 6S och 5000 kronor i kontanter. Det är en lottdragning som sker den 15:e februari och totalt ska 50 vinnare utses. Du får en lott för varje insatt och omsatt hundralapp fram till midnatt på söndag.

Men samtidigt som "Amors Kärlekstävling" pågår finns det chans att bli prickad av "Amors bonuspilar". Imorgon onsdag är nästa chans att bli träffad men vi skulle inte bli förvånade om det ges ytterligare chanser till helgen också. Imorgon så finns det förutom lotter till pristävlingen en massa free spins utan omsättningskrav att hämta. En insättning på 200 kronor ger dig 20 free spins och två lotter till Amors Kärlekstävling. Sätter du in 500 kronor istället så får du 60 gratisspinn och fem lotter. En tusenlapp ger dig tio lotter och 130 free spins. Gratissnurren ges ut i NetEnts Flowers och krediteras dagen efter.

Mycket trevligt att de avskaffat omsättningskravet på vinster från gratissnurr. Förhoppningsvis kanske de även gör det på de 60 gratisspinn du får när du klickar här och skapar ett konto.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...