Glöm svenskt Lotto - börja spela om de riktigt stora jackpottarna!
2015-02-28
Förra veckans lördags-lotto gav en vinnare 3,58 miljoner kronor. Att vinna på Lotto är som alla vet inte helt enkelt så när du väl prickar in de där sju rätta numren vill man väl ändå att det ska ge lite mer än vad ett bättre hus kostar? Om du håller med ska du glömma svenska lottodragningar helt och hållet och istället satsa på de internationella dragningarna som nu för tiden är precis lika enkla att vara med i.

Hos Multilotto kan du till exempel vara med amerikas två största lotterier: Mega Millions och Powerball. Där ligger jackpottarna ständigt kring 100 miljoner kronor och det är inte ovanligt att de ibland till och med överstigen en miljard! Du kommer även åt de europeiska motsvarigheterna Euro Millions och Euro Jackpot som också ger dig chans till vinstpotter på över 500 miljoner SEK.

Att spela lotto på nätet är inte svårare en ett par klick och du köper enkelt flera rader eller är med i bolag. Multilotto har förmedlat lottrader och miljonvinster i nästan ett decennium så du kan vara säker på att din vinst kommer hamna på ditt konto utan några som helst problem.

Klicka här och testa Multilotto, vi bjuder just nu på en rad i valfri dragning!

Glöm allt vad svenska Lotto heter och börja spela om de riktigt stora pengarna istället. Med Multilotto kommer du åt dragningar nästan varje dag och potterna är som sagt hundratals gånger större än i den svenska motsvarigheten.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...