Festen hos Mr Green fortsätter med 200 000 free spins utan omsättningskrav!
2018-01-20
Trots att den stora 10 årsfesten bara har börjat hos Mr Green så har mycket roligt hunnit hända bara på den knappa månad som passerat. Vi närmar oss den första stora finalen, där ditt kämpande under januari äntligen kan löna sig ordentligt. Än står det en skinande ny BMW 218i inne hos Mr Green och väntar på sin lyckliga vinnare, tillsammans med 100 000 kr i kontanter som i sin tur väntar på totalt 500 vinnare. Efter den första destinationen, som var Egypten, så åkte MrGreen vidare till den djupa djungeln i Sri Lanka där ditt vecko-uppdrag var att hitta de gömda skatterna. Detta gjorde du genom att utföra uppdrag i olika spel på så få snurr som möjligt. Via uppdragen hade du chansen till att bli en av de 800 spelare som fick 200 free spins vardera. Du kunde såklart även samla 1 lott till månadens stora huvuddragning per 100 snurr du spelade. Den tredje och sista destinationen för januari månad är nu nådd – och vi har kommit till Norge där det veckoliga erbjudandet ger dig chansen att vara med och dela på hela 200 000 free spins!

Vikingatåg i Norge avrundar januari månad

Månadens sista destination ligger lite närmare hemmaplan, och nu får du förutom den sedvanliga lottsamlingen dessutom hänga med över Nordsjön på en rejäl plundringsfärd fram till slutet av januari. Det är alltså som sagt i Norge vi hamnat, och här kan du få visa att du är en värdig ledare över vikingarna genom att samla så många lotter du bara kan innan kampanjdelen avslutas. Fram till den 24:e januari kan du ta del av det sista veckoliga uppdraget för januari – och det är inget mindre än just plundringståget där 200 000 omsättningsfria gratissnurr väntar. Odin har lagt upp en egen topplista hos MrGreen, och han kommer belöna så många som de 4000 bästa spelarna med 50 gratissnurr vardera i spelet Viking Runecraft. Du får poäng till veckotävlingen när du spelar i något av spelen i MrGreens Viking-kollektion.

Det är samtidigt den sista chansen för dig att vara med och tävla om den lyxiga bilen och den kontantvinst på 100 000 kr som ska delas mellan 500 spelare. Du kan samla upp till 100 lotter om dagen och du har fram till den 31:a januari på dig. Antingen så kan du samla dina lotter i de utvalda spelautomaterna, där du får 1 lott för varje 100 snurr du spelar eller så kan du besöka MrGreens Live Casino. Där ska du slå dig ner vid något av de exklusiva blackjack- eller roulette-borden, och varje gång du spelar för 250 kr så belönas du med en lott.

Månadens stora, och efterlängtade dragning sker den 8:a februari och då ska de största vinnarna koras. Detta innebär att du då äntligen får reda på om det blir just du som kammar hem en ny bil, eller är en av de spelare som får dela på 100 000 kr. Hissa segel på ditt vikingaskepp och styr mot MrGreen och Norge genom att klicka här!

Festen hos Mr Green fortsätter med 200 000 free spins utan omsättningskrav!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...