Fel lördags-lotto resultat igen?
2015-03-22
Matchade inte dina nummer lördagens lotto-resultat den här veckan heller? Det kanske är dags att testa ett annat slags lotto, ett där det nödvändigtvis inte är lättare att vinna men om det händer så är du i alla fall garanterad en livsförändrande jackpott. Du är heller inte begränsad till att spela bara lördagar och onsdagar utan kan vara med och spela om gigantiska jackpottar nästan alla dagar i veckan.

Några exempel på lotterier du kan vara med i på ett smidigt och säkert sätt hos MultiLotto är följande: Amerikanska Powerball, med dragning torsdagar och söndagar och just nu med en jackpott på över 400 miljoner kronor. Euro Millions med dragning tisdag och fredag har också den en pott som överstiger 400 miljoner. Sen finns även Mega Millions som delar dragningsdatum med Svenska Spels Lotto-variant, alltså onsdagar och lördagar, även den har en jackpott på över hundratals mijoner.

Klicka här och skapa ett konto med vår bonuskod (fylls i automatiskt med denna länk) så bjuder vi på en rad i valfri dragning!

MultiLotto är det absolut bästa alternativet när du vill spela lotto på nätet, och det finns självklart möjlighet att vara med i bolagsspel eller att ha stående rader, så att du aldrig missar en dragning. Många av dragningarna live-sänds även direkt från sidan så att du i realtid kan vara med och rätta. Det finns även ett litet casino där du kan fördriva tiden när du väntar på nästa stora jackpott. Lycka till!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...