Det är lätt att som svensk glömma bort Powerball-lotto
2016-02-10
Jackpott
Senaste gången du hörde om Powerball lotto i Sverige var förmodligen för lite drygt en månad sedan. Lottojackpotten hade då nått världshistoriens högsta nivå någonsin: 1.6 miljarder dollar ($). Totalt såldes det 635 103 137 rader till den dragningen vilket räckte för att tre vinnare skulle trotsa oddsen 1:292 201 338 och få in alla fem nummer och Powerballen. De tre historiska vinnarna kammade hem $533 miljoner vardera, men förmodligen valde de att få en klumpsumma utbetald vilket naggar vinsten en aning i kanten och innebar att de blev ungefär $327.8 miljoner rikare.

Ingen har vunnit jackpotten sedan dess vilket betyder att den åter igen är tillbaka på en fantasisumma. Inte tillnärmelsevis så hög som för en månad sen men väl en bra bit över en miljard svenska kronor. Lite drygt $157 000 000 ligger i potten just nu, men det lär öka en aning innan dragningen som går tidigt imorgon bitti. Vill du vara med i nattens/morgonens dragning så är spelstopp inatt 00:10 (torsdag 11/2) så det börjar bli hög tid att ordna ett konto så att du kan vara med i världens största lottodragningar.

Med EuroLotto får du inte bara tillgång till världens största lottodragningar som Powerball från Sverige utan kan också spela nätcasino från samma konto. Det gör EuroLotto till lite av en slutdestination för oss som gillar spel på nätet och jakten på den där ultimata spelsajten är i princip över.

Klicka här för att skapa ett konto och välj dina nummer till nattens miljarddragning!

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...