Blixtsnabb lördag med omsättningsfria gratissnurr
2017-05-13
Free spins utan omsättningskrav
Blixtsnabba söndagar i Thrills casino har blivit ett stående inslag men den här veckan kommer den dubbla hastigheten till oss redan idag. Om det handlar om ett permanent byte till lördag får vi se nästa vecka och så vitt vi kan se händer det inget speciellt på söndag som skulle kunna påverka det här nya upplägget.

När blixten tänds i bonusmätaren hos Thrills så räknas alla bonusrundor du når i de utvalda bonusspelen två gånger istället för en. Det betyder i praktiken att du går med dubbel hastighet mot nästa laddning free spins utan omsättningskrav. De spel som gäller för att fylla mätaren är väl valda för att ge en skön variation samtidigt som du kämpar mot nästa skatt. Du hittar bland de åtta titlarna till exempel förra årets kanonspel Warlords och klassikerna Jack and the Beanstalk.

Innan midnatt på söndag bör du dock ladda upp Jungle Spirit: Call of the Wild och göra ett par snurr. I det spelet pågår nämligen just nu en tävling om massa tusenlappar och en resa till Amasonas djungler. Tusenlapparna och resan kan du tyvärr glömma då det blir svårt att komma ikapp de försprång spelare som varit med från start har, men det finns chans till 50 omsättningsfria gratissnurr. Så länge du ser till att göra något snurr är du med i utlottningen av 50 laddningar med 50 free spins.

Vad väntar du på? Den blixtsnabba lördagen pågår bara fram till midnatt! Klicka på hämta bonus ovan och skapa ditt konto.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...