Bingo och underhållning i världsklass hos Mamamia
2015-08-13
InsättningsbonusBingo
Torsdag hos MamaMia bingo är precis som alla andra dagar i veckan fullspäckad med trevlig bingounderhållning och extravinster. Mellan klockan 17:00-18:00 kan du räkna med att det hettar till i bingorummet "Trio" när en liten turnering går av stapeln. Där kan du spela själv eller i lag och kanske vinna lite extra om du har turen med dig. En sak som är säker är att det kommer vara full fart i chatten med många skratt och trevlgt umgänge.

Lite senare ikväll mellan klockan 19:00-21:00 drar bingovärdarna igång en tävling i Mamamias mest populära bingovariant Club60 där massor av pengapriser ska delas ut. Om du spelar nätbingo med Mamamiabingo kommer du hitta ett liknande upplägg varje dag i veckan, men med viss variation såklart. Roliga frågesporter, memory, chattspel, minispel, och bingoturneringar är bara en bråkdel av allt roligt som händer hos Mamamia, för att inte snacka om själva bingon som givetvis står i fokus varje dag.

Klicka här och spela lite bingo med Mamamia och se vad du själv tycker, för enkelhetens skull har vi fixat så du slipper ange någon bonuskod när du använder våra länkar och är garanterad den bästa bonusen!

När det kommer till bingo på nätet så ligger en stor del av behållningen i den fina gemenskapen bland spelarna. Den kan vi såklart inte garantera att du gillar då vi alla är olika men det enda sättet att ta reda på om du gillar Mamamia-gänget är genom att kika runt lite själv. Skulle du vantrivas (högst osannolikt) kan du alltid hitta andra svenska bingosajter här.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...