Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners
101 free spins för 100 spänn
2015-10-24
Free SpinsInsättningsbonusSpelnyhet
Nätcasinot iGame erbjöd förra månaden alla nya spelare att testa NetEnts senaste spel med 100 free spins för hundra spänn. Nu när de släppt ett nytt spel fortsätter de i samma anda, men med det nya spelet och ett snurr extra. Erbjudandet vänder sig främst till dig som gillar free spins men föredrar du kontantbonusar finns alternativet med 10000 kronor och 150 Starburst free spins fortfarande kvar.

Oavsett om du väljer gratissnurrserbjudandet kopplat till det nya spelet Pyramid och använder iGame bonuskodCLEO101 eller väljer kombinationen kontantbonus och free spins med koden EXKLUSIV1 kan du hämta 50 free spins direkt efter du registrerat dig, utan krav på insättning.

För att hämta dessa 50 snurr klickar du här så kan du ta beslut om bonusen när du är redo att börja spela för dina egna pengar!Det nya spelet släpptes igår och gillar du Gonzo's Quest eller Big Bad Wolf kommer du älska NetEnts nya Pyramid: Quest for Immortality som bygger vidare på konceptet med fritt fallande symboler och kombinationsvinster.

Ser du till att göra din första insättning idag har du ditt Sköna Söndag-snurr i Starburst att se fram emot imorgon. Det går till som så här: varje vecka på söndag väntar får alla iGame-spelare ett gratissnurr i Starburst. Alla spelare får givetvis behålla eventuell vinst men den som snurrar hem mest på detta snurr får också 999 gratissnurr på måndag. Förra veckan var det en man vid namn Conny som vann med en vinst på €9,83 vilket i sig är fint bara det för att inte ha riskerat en krona av sina egna pengar. Vad han vann på sina 999 snurr vet vi inte, men det var med största sannolikhet en rejäl slant.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...