100 dagar 1,000,000 free spins!
2015-07-02
Free SpinsInsättningsbonusJackpott
SverigeAutomaten casino har länge haft en faiblesse för jackpottar så det var väldigt förvånande när de för några månader sedan tog bort free spins i Mega Fortune Dreams från sitt välkomstpaket. Men det har visat sig att det bara var i en övergångsfas på vägen till det nya SverigeAutomaten som nu är här. Det betyder att 100 free spins är tillbaka i välkomstbonus, sidan har fått en ny design, och två nya kampanjer har dragit igång.

Den ena kampanjen drog igång igår och pågår i 100 dagar, ända fram till den 8:e oktober. Det är en riktigt trevlig free spin-kampanj där det enda du behöver göra för att vara med är att logga in på ditt konto. Har du loggat in är du med i nästa dags utlottning av 10,000 gratissnurr som fördelas över 500 vinnare. Du kan vinna mellan 5 och 100 free spins per dag och det är i Mega Fortune Dreams du hittar gratissnurren.

Du behöver såklart ett konto dit gratischanserna kan skickas, så klicka här och skapa ett!

Den andra kampanjen ger dig möjligheten att vara med och vinna utifall någon annan spelare kammar hem en jackpott. Om du har anmält dig till vad som kallas Jackpot Club och någon träffar en jackpott värd över €1 miljon vinner du också. Du och alla andra som är med i klubben och omsatt minst €50 inom 48h innan jackpotten prickades får då dela på €100,000. Det finns även en liten koppling till den förra kampanjen och det är att om du vunnit free spins Mega Fortune Dreams där så blir du automatiskt med i klubben.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...