Oberoende recension och exklusiv bonus hos Vinnarum

Sammanfattning

Namn
Vinnarum
Antal spel i mobilen
300+
Spelleverantörer
NetEnt, Microgaming, Evolution, NextGen Gaming, Thunderkick, iSoftBet
Mobil & Surfplatta
Skattefritt
Svenskt
Svensk Kundservice

Vinnarum

Mobil & Surfplatta

Skattefritt

Svenskt

Svensk Kundservice

Vinnarum har efter mångårig mediaexponering blivit ett av de mest namnkunniga bland svenska nätcasinon, men om du inte erbjuder en bra produkt så spelar det ingen roll hur mycket reklam du gör i den extremt konkurrensutsatta marknad som de verkar i. Och det gör Vinnarum med sitt fyndigt smålandsklingande namn. Att Vinnarum inte bara är svenskspråkigt utan svenskägt lyser igenom i det mesta, från layout till informationshänseende. NetEnts prydliga portfölj inramas på ett snyggt sätt och ett tydlig men diskret menysystem gör navigationen busenkel. Just presentationen tycker vi är Vinnarums styrka; man bombarderas inte av för många intryck, utan varje budskap får sitt eget utrymme och på sätt förmedlas både erbjudanden och sajtinformation på ett föredömligt sätt.

Sammanfattning

Välkomstbonus

Vinnarums bjuder på ett gäng olika erbjudanden, en del tillfälliga och andra återkommande. Bland annat finns det möjlighet att få upp till 1000 free spins i månaden genom att spela på veckans angivna spel.

Alla nya spelare bjuds på en välkomstbonus som visserligen inte är den största på marknaden, men som ger lite extra att spela för. Den första insättningen som ligger på minst 200kr ger en bonus op 100% upp till 1000kr. Därtill får du även ett snurr på Vinnarums speciella lyckohjul som finns i Twinspin, vilket kan resultera i upp till 250 extra spins! Glöm bara inte att använda bonuskoden när du gör din insättning.

Lojalitetsprogram

Nej. Vinnarum jobbar inte med något specifikt lojalitetsprogram, men sajten kompenserar eventuella erbjudandebortfall väl för storspelare genom att istället ha generösa bonuserbjudanden över hela kundlinjen. Det finns givetvis både för- och nackdelar med denna approach men i snitt vågar vi påstå att Vinnarums erbjudanden motsvarar en bra sajt med lojalitetsprogram.

Spelutbud

Med NetEnt som spelleverantör har Vinnarum ett digert spelutbud. Menyupplägget kan till en början få portföljen att se något mindre ut än konkurrenternas, men tittar man råder ingen tvekan om att detta är ett fullservicerum som erbjuder både bredd och djup i alla kategorier. Det finns slots, roulette, black jack och mycket mer!

Jackpottar

Jadå, Net Entertainments enorma jackpottar finns givetvis även på Vinnarum, men man har skyltat klart mer sparsamt med dem än vad många andra av NetEnts rum brukar göra. Det finns dock samma möjligheter till jackpot här, och de stora titlarna i genren är representerade såsom Mega Fortune, Icy Wonders och Hall of Gods.

Uttag & Insättningar

Vinnarum har verkligen satsat på less is more, och vad vi ser erbjuds insättning enkom via Visa, Mastercard och / eller Neteller. Dessutom är cashieren något annorlunda utformad, men det är ett riktigt trevligt menysystem som är nästan barnsligt enkelt att navigera sig igenom.

Vinnarum i mobilen?

Jadå, Vinnarum är fint anpassad till mobila enheter, både IOS och Android, oavsett om du kör iphone / mobil eller ipad / tablet. I FAQn finns tydliga tekniska specifikationer för vad som rekommenderas i operativsystemsversioner. Mycket föredömligt!

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...

Yeti Battle of Greenhat Peak
Yeti Battle of Greenhat Peak
9.2

Med sina många originella spelautomater fortsätter Thunderkick att leverera i den allt hår...

Hugo 2
Hugo 2
9.6

När Play'n GO skapade spelautomaten Hugo, så blev det omgående en succé. Detta ledde till ...