Oberoende recension och exklusiv bonus hos ahaBingo

Sammanfattning

Namn
ahaBingo
Antal spel i mobilen
100+
Spelleverantörer
Kändisspel
Chattvärdar
Minispel

ahaBingo

Kändisspel

Chattvärdar

Minispel

AhaBingo är en svenskspråkig onlinebingosajt som marknadsför sig med kända profiler och färgglad reklam. Bland ansiktena som frontar sajten finns aktuella profiler som Per Morberg, Anders Timell, Maria Montazami och Timbuktu. Under den grälla ytan är dock ahaBingo en tämligen konventionell bingosajt, även om man - framgångsrikt - försökt lägga ett större fokus på de sociala bitarna. Utbudet är ganska sparsmakat, men det märks att ahaBingo valt att satsa på en stabil och trygg enkelhet, och det fungerar.

Sammanfattning

Lojalitetsprogram

Ja, det kan man säga. Du samlar in VIP-poäng för varje bricka du spelar. Dessa poäng kan du sedan använda i shoppen för att köpa presentkort, filmer med mera.

Kampanjer och bonusar

Här finns massor av bonusar. Bara du skaffar konto på sajten får du 50 kronor att spela för, sedan hittar du diverse insättningsbonusar och andra kampanjer på det. Bonusar saknas absolut inte.

Utbud

Inget jätteutbud, men det finns en del roliga och mer ovanliga varianter i den handfull rum som finns att tillgå. Klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo kan spelas här.

Jackpottar

Jadå, varje rum har sin egen jackpott, så du behöver inte vara rädd att missa något. "Supervarianten" toppar jackpottligan med en utbetalning på nära 65 000 SEK.

Support

Jadå. Du får hjälp via mail, telefon, chat och FAQ. Alla alternativ är på svenska.

Finans

Väldigt, väldigt minimalistiskt. Här håller man sig till MasterCard och Visa. Visst kan man sakna både Skrill och Neteller, men det känns väldigt tryggt och enkelt å andra sidan. Ingen risk att missa information eller göra fel.

ahaBingo i mobilen

Nej. Idag finns ingen speciell portning av sajten till handhållna enheter. Allt bygger på att din enhet klarar att skala ner formatet och köra rummen i sina operativsystem.

Joker Strike
Joker Strike
8.6

Från Quickspins senaste spelsläpp Volcano Riches fortsätter man nu 2018 års spelskörd med ...

The Falcon Huntress
The Falcon Huntress
8.6

Med deras första slot från 2018 hämtar prestigeutvecklaren Thunderkick, baserade i Stockho...

Volcano Riches
Volcano Riches
8.7

Den 13 mars landade ett nytt spel från Quickspin i och med släppet av Volcano Riches. Här ...

Kaiju
Kaiju
9.8

ELK Studios är ett svenskt spelbolag som har blivit kända som en av världens ledande skapa...

Northern Sky
Northern Sky
8.8

Den 13:e februari 2018 så bjöd de allra nordligaste, djupa och mystikfyllda skogarna som l...